Fix Bait (Tackle House)

Η Tackle House φαίνεται να έχει μελετήσει αρκετά τις συνήθειες των ψαριών πριν προχωρήσει στη κατασκευή και παραγωγή κάποιων τεχνητών. Όπως σε πολλές χώρες έτσι και στην Ιαπωνία το λαβράκι φαίνεται να είναι στις υψηλές θέσεις των ψαράδων που προτιμούν να ασχοληθούν αποκλειστικά με το ψάρεμα του. Έτσι λοιπόν αυτή η εταιρία για άλλη μια φορά καινοτομεί κατασκευάζοντας το Fix Bait. Το λαβράκι αν και ψάρι που συγκαταλέγεται στην κατηγορία των κυνηγιάρικων δεν διαθέτει κοφτερά δόντια ώστε να σκοτώσει ακαριαία το θήραμα του. Το λαβράκι θα επιτεθεί και θα ρουφήξει το θήραμα ενώ τον θάνατο στο θύμα του θα τον δώσει ο οισοφάγος του.

Η Tackle House κατασκευάζοντας αυτό το τεχνητό μειώνει την πιθανότητα λάθος πιασίματος του ψαριού. Πως το καταφέρνει αυτό. Έχει τοποθετήσει την πίσω σαλαγγιά όχι στο πίσω μέρος αλλά επάνω στην ράχη του τεχνητού. Αυτό το τεχνητό έχει κατά την πλεύση του μια έντονη wobbling κίνηση που θα προκαλέσει σίγουρα ένα λαβράκι που θα βρεθεί εκεί κοντά. Σε συνδυασμό με την καινοτόμο προσαρμογή της σαλαγγιάς η σύλληψη του ψαριού είναι σίγουρη.

Αυτό που θέλω να συμπληρώσω είναι ότι η σαλαγγιά συγκρατείτε στην υποδοχή με ένα μαγνητάκι που βρίσκεται μέσα στο τεχνητό.

Type: Slow sinking minnow (Αργή βύθιση)
Target Fish: Seabass (Λαβράκι)
Actual Weight: 12g
Length: 80mm/8.0cm

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Σχολιάστε